22 juni 2009

Midsommar

Hemma igen från en fabulös midsommarhelg på Öland. Vi var en härligt gäng med 4 par som bara haft så himla kul!

¤ Väder - Det har varit lite upp och ner och hit och dit som vanligt på midsommar. Jag och Emma har legat i solstolar och svurit över tjocka moln som glider in så fort man kommit till rätta.. som vanligt. På midsommar regnade det lagom till lunchen skulle dukas upp och när vi sitter inomhus och äter spricker himlen upp.. såklart!

¤ Mojitos *snap* - Fantastiskt goda egengjorda och de värsta som Svealand kan uppbringa på Harrys. Ja väldigt mycket har cirkulerat runt mojitos *snap* den här helgen.

¤ Matlag - Alla par fick snabbt ett lagnamn och uppgiften att ta hand om en middag eller en lunch. Så här i efterhand känns det som vi nästan bara ätit.. konstant. Men va gott det varit!! Egna hamburgare, rödbetor, jordgubbstårta, sill, kyckling och fläskfile. Det mesta på grillen såklart!

¤ Fest - Harrys fick påhälsning två kvällar. Det är ett sånt hak och man måste vara ordentligt full för att kunna vara i sin egen festliga värld. Men vi hade väldigt kul där hela midsommarnatten trots inträdet på 150 kr!! Va fan! Det är ju nästan dyrare än Sockholm!

Inga kommentarer: